Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی فروتن، پیرامون آخرین فعالیت‌های اخیر خود گفت: در شرایط فعلی بیماری کرونا همه دست به عصا راه می‌روند و اکثریت پروژه‌ها یا به تعویق افتاده و یا با سرعت کمی پیش می‌روند، پیش از شیوع بیماری کرونا پروژه‌ای را بر مبنای کتب درسی و آموزش آسان آغاز کرده بودیم که متاسفانه به واسطه شیوع بیماری فعلا با سرعت بسیار کندی پیش می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





وی در همین راستا ادامه داد: طی این پروژه ما قصد داریم تا دروس را شیوا و روانتر به کودکان عرضه کنیم، سعی داریم در این برنامه درس خواندن را برای سنین کودک و نوجوان تسهیل نماییم، علاوه بر این پروژه قرار بود ابتدای امسال نخستین کنسرت کودکان را با همکاری «حمید گلی» و «گروه زنبورک» در تالار وحدت تهران برگزار کنیم، اما آن برنامه هم بعد از شیوع بیماری کرونا منتفی و به زمان دیگری موکول شد.

عموی فیتیله‌ای درباره ساخت «شهر کودک» اظهار کرد: واقعیت امر شهر کودک پروژه‌ای است که «محمد مسلمی» بر عهده دارد، از آنجا که سلایق کاری ما از یکدیگر فاصله گرفته در این پروژه همراه مسلمی نیستم، اما می‌دانم که وی تمام تلاشش را برای این اتفاق انجام خواهد داد و به نظرم وجود چنین شهری که بچه‌ها بتوانند در آن اوقات خود را بگذرانند بسیار هم خوب است.

وی درباره احتمال ساخت نسخه تازه «عمو‌های فیتیله ای» افزود: بعید می‌دانم دیگر شاهد حضور عمو‌های فیتیله‌ای باشیم، من و حمید گلی معتقدیم که بهتر است برنامه «عمو‌های فیتیله ای» در همان اوج خود باقی بماند و دیگر قصدی برای ادامه ساخت این برنامه نداریم.

وی درباره وضعیت فعلی سینمای کودک تصریح کرد: وضعیت سینمای کودک تاسف آور است، ما همیشه بچه‌ها را بچه نگاه کرده ایم، ما باید زیرساخت خانواده را روی تربیت کودکان بگذاریم، می‌توانیم تمام مسائل فرهنگی را از کودکی در بچه‌ها نهادینه کنیم تا در آینده نیازی به خرج هزینه‌های فراوان نداشته باشیم. اگر روی کودکان و فرهنگسازی آن‌ها برنامه ریزی داشته باشیم در آینده آن‌ها کارمان بسیار راحت‌تر خواهد بود. اما متاسفانه همیشه این اتفاق عکس می‌افتد و امروزه شاهد آن هستیم که کودکان به طور کامل به حال خودشان رها شده اند. وقتی در سطح کلان هیچ برنامه‌ای برای کودکان نداریم چطور انتظار داریم که آن کودک در آینده موفق باشد؟.

وی با اشاره به وضعیت قرنطینه خانگی در ماه‌های گذشته ادامه داد: این روز‌ها بهترین زمان است که ما می‌توانیم به کودکان خوراک فرهنگی درست بدهیم، زیرا ماه‌هاست که در خانه نشسته اند، اما به واقع چه اقدام درستی صورت گرفته است؟. ما بچه‌ها را در خانه به حال خودشان رها کرده‌ایم، این‌ها نهال‌های آینده کشور ما هستند پس اگر به دنبال رشد و توسعه هستیم باید برای تربیت این نسل وقت بگذاریم و همه چیز را از سر باز نکنیم.

این فعال عرصه کودک و نوجوان ادامه داد: وقتی ما خوراک مناسب برای کودکان فراهم نکنیم آن‌ها خوراکشان را به غلط از جای دیگر تامین می‌کنند، سینمای کودک ما نیازمند به تحقیق و پژوهش و همچنین نوآوری است، متاسفانه تولیداتمان در عرصه کودک نزدیک به صفر است و این وضع بسیار نگران کننده است.

فروتن در همین رابطه خاطرنشان کرد: طی سال‌های گذشته کارگردانان بزرگی در عرصه کودک فیلم ساخته اند، اما امروزه هیچ خبری از آن‌ها نیست، زیرا بستری برای فعالیت آن‌ها وجود ندارد، سینمای کودک کاملا کوچکسازی شده و همین عاملی شده تا کارگردانان بزرگ ترجیحشان ساخت فیلم برای بزرگسالان باشد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علی فروتن برنامه عمو فیتیله ای ها حمید گلی کرونا پارسی خبر سینمای کودک فیتیله ای بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۶۷۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت

به گزارش خبرنگار مهر، کارگاه نویسندگی با عنوان «انتقال تجربه و مبانی داستان نویسی برای کودکان - دوره دوم» توسط میز کودک حوزه هنری با حضور «کلر ژوبرت» نویسنده و تصویرگر کتاب کودک به مدت ۲ روز در رشت برگزار می‌شود.

این کارگاه در روزهای ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در حوزه هنری گیلان برگزار می‌شود لذا علاقمندان برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر با این شماره ۰۹۱۱۳۳۳۹۱۵۲ تماس حاصل کرده و یا به این آیدی @artguilan مراجعه کنند.

گفتنی است؛ «کلر ژوبرت» نویسنده فرانسوی، کارشناس علوم تربیتی، کارشناس ارشد ادبیات کودک و دارای مدرک تحصیلات حوزوی است، کار داستان‌نویسی و تصویرگری را از سال ١٣٧٥ آغاز و بیش از ۵۰ عنوان کتاب به دو زبان فارسی و فرانسه در کارنامه خود دارد.

کد خبر 6095889

دیگر خبرها

  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • پارک بازی کودکان المغازی؛‌ بانک جدید حملات رژیم صهیونیستی
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت